Política de privacitat

Gràcies per visitar aquesta pàgina web. El text que pots llegir a continuació explica
què, com i per què utilitzem la teva informació quan visites aquesta web. La teva
privacitat és molt important per nosaltres i mai farem un ús indegut de la informació
personal que aportes. T’agraïm que llegeixis detingudament aquestes termes abans de
facilitar les dades personals a aquesta web.

Quines Lleis incorpora aquesta política de privacitat?

Aquesta web està adaptada al compliment de les següents normes:

Advertència menors d’edat

  • Els majors de 13 anys podran registrar-se a masdelgall.com com usuaris
    sense el previ consentiment dels seus pares o tutors.
  • En cap cas es recavaran del menor d’edat dades relatives a la situació professional,
    econòmica o a la intimitat d’altres membres de la família, sense el consentiment
    d’aquests.
  • Si ets menor de 13 anys i has accedit a aquesta lloc web sense avisar als teus pares
    no has de registrar-te com a usuari.

Dades identificatives

  • Identitat del responsable: Mas del Gall

  • Nom comercial: Mas del Gall

  • Dirección: Veïnat Vallmanya, Carrer Horsavinyà, n. 9 (parcel•la 22, polígon 18) Tordera, 08490

  • Correo electrónic: reservas@masdelgall.com
  • Activitat: Allotjaments

Als efectes d’allò previst al Reglament General de Protecció de Dades abans citat, les
dades personals que enviïs a través dels formularis de la web, rebran el tractament de
dades “d’usuaris de la web i subscriptors”. Per al tractament de dates, implementem
totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes a la legislació
vigent.

Principis que aplicarem a la teva informació personal

En el tractament de les dades personals, aplicarem els següents principis que
s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

  • Principi de licitud, lleialtat i transparència: sempre requerirem el teu consentiment pel
    tractament de les dades personals per un o varis fins específics dels que t’informarem
    prèviament amb absoluta transparència.
  • Principi de minimització de dades: només sol·licitarem dades estrictament
    necessàries en relació als fins pels que les requerim. Els mínims possibles.
  • Principi de limitació del termini de conservació: les dades seran mantingudes durant
    no més temps del necessari per als fins del tractament, en funció a la finalitat,
    t’informarem del termini de conservació corresponent. En el cas de subscripcions,
    periòdicament revisarem les llistes i eliminarem aquells registres inactius durant un
    temps considerable.
  • Principi d’integritat i confidencialitat: les teves dades seran tractades de tal manera
    que garanteixin una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi la
    confidencialitat. Has de saber que prenem totes les precaucions necessàries per evitar
    l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels nostres usuaris per part de tercers.

Com s’obtenen les dades personals en aquesta web

Les dades personals que tractem a Mas del Gall procedeixen de:

  • Formulari de contacte
  • Formulari de subscripció
  • Comentari en el blog

Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a Mas del Gall estan tractant
dades personals que li concerneixen o no. Les persones interessades tenen dret a:
* Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat

  • Sol·licitar la seva rectificació o supressió
  • Sol·licitar la limitació del seu tractament
  • Oposar-se al tractament
  • Sol·licitar la portabilitat de les dades
  • Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió
    quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser
    recollides.
    En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del
    tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a
    l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació
particular, els interessats podran oposar-se a el tractament de les seves dades. Mas
de l’Gall deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o
l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. També podran sol·licitar la
portabilitat de les seves dades. Els interessats també tindran dret a la tutela judicial
efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas,
l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades
personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

Quan un usuari es connecta amb aquesta web ara per comentar un post, enviar un
correu a titular, subscriure o realitzar alguna contractació, està facilitant informació de
caràcter personal de la qual és responsable Mas del Gall. Aquesta informació pot
incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom, adreça
física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i una altra informació. Al facilitar
aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui
recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per masdelgall.com, només com
es descriu a l’apartat Termes i Condicions i en la present Política de Privacitat. A Mas
del Gall ha diferents sistemes de captura d’informació personal i tracte la informació
que ens faciliten les persones interessades amb el següent cap per cada sistema de
captura (formularis):
1.- Formulari de contacte: Sol·licitem les següents dades personals: nom, email,
telèfon, assumpte, missatge. Per respondre als requeriments dels usuaris de
www.masdelgall.com. Per exemple, podem utilitzar aquestes dades per respondre la
teva sol·licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que pugui
tenir relatives a la informació inclosa al web, els serveis que es presten a través del
web, el tractament de les seves dades personals, qüestions referents als textos legals
inclosos a la web, així com qualssevol altres consultes que pugui tenir i que no estiguin
subjectes a les condicions de contractació. Et informo que les dades que em facilites
estaran ubicats en els servidors de 10dencehispahard S.L. proveïdor de hosting de
Mas del Gall dins de la UE.
2.- Formulari de subscripció a continguts: En aquest cas, vam sol·licitar les dades
personals: nom, e-mail per gestionar la llista de subscripcions, enviar butlletins,
promocions i ofertes especials, facilitades per l’usuari al realitzar la subscripció. Dins
del web hi ha diversos formularis per activar la subscripció. Els butlletins electrònics o
newsletter estan gestionats per Mas de l’Gall
3.- Formulari d’alta per a comentaris del blog: Per comentar les publicacions del blog
masdelgall.com es requereix que l’usuari es doni d’alta a través d’aquest formulari. En
aquest cas, vam sol·licitar les dades personals: nom, email, missatge i la web però no
és un camp obligatori. Un cop donat d’alta, l’usuari podrà realitzar tants comentaris
com vulgueu i donar resposta sobre els anteriors. Us informem que les dades que ens
facilites estaran ubicats en els en els servidors de 10dencehispahard S.L. proveïdor de
hosting de Mas del Gall dins de la UE. Existeixen altres finalitats per la que tracto les
teves dades personals:

  • Per garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot
    incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajuden a aquesta web a garantir
    la confidencialitat de les dades personals que recull.
  • Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquesta web.
  • També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant
    algunes cookies que es descarreguen a l’ordinador de l’usuari quan navega en
    aquesta web que detallo en la política de cookies.
  • Per gestionar les xarxes socials. Mas de l’Gall pot tenir presència en xarxes socials.
    El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin
    seguidores a les xarxes socials de les pàgines oficials de Mas del Gall es regirà per
    aquest apartat. Així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i
    normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i
    acceptades prèviament per l’usuari de masdelgall.com. Tractarem les seves dades
    amb la finalitat d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social,
    informant d’activitats, productes o serveis de masdelgall.com. Així com per a qualsevol
    altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permeten. En cap cas utilitzarem
    els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.
    D’acord amb el que estableix el Reglament General de Protecció de Dades europeu
    (RGPD) 2016/679, Mas del Gall. (Mas del Gall) amb domicili a – serà responsable del
    tractament de les dades corresponents a Usuaris de la web i subscriptors. Mas del
    Gall, no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar l’usuari,
    ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns
    casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals. En aquests casos,
    es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la
    finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de
    seguretat.

Legitimació per al tractament de les teves dades

La base legal per al tractament de les seves dades és: EL CONSENTIMENT. Per
contactar o fer comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta
política de privacitat. L’oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està
basada en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada
d’aquest consentiment condicioni l’execució de l’contracte de subscripció.

Categoria de dades

Les categories de dades que es tracten són: DADES IDENTIFICATIVES

  • Dades identificatives, concretament, nom i correu electrònic.
    No es tracten categories de dades especialment protegides.

Quant de temps conservarem les teves dades?

Les dades personals es conservaran seguint el següent criteri: FINS QUE ENS demanis SEVA ELIMINACIÓ

A quins destinataris es comunicaran les vostres dades?

Moltes eines que fem servir per gestionar les teves dades són contractats per tercers.
Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat, Mas
del Gall comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents

condicions de privacitat. Les dades es comunicaran a les següents empreses per
prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de la seva activitat,
masdelgall.com, comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves
corresponents condicions de privacitat. Hosting: 10dencehispahard S.L., amb domicili
en C / Girona 81-83 local 6 Malgrat de Mar 08380

(Barcelona-Espanya) Més informació a www.cdmon.com (10dencehispahard, S.L)
tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de hosting a Mas del Gall
Plataforma web: WordPress.org amb desenvolupament del tema realitzat per Avada.
Més informació a Avada Theme Fusion. Avada tracta les dades amb la finalitat de
realitzar els seus serveis de suport a Mas del Gall email màrqueting: Servei realitzat
directament per Mas de l’Gall o l’eina d’enviaments de correus electrònics MailChimp.
Més informació de la seva Política de Privacitat en www.mailchimp.com Analytics: un
servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina
principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats
Units ( “Google”). Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al
teu ordinador, per ajudar a masdelgall.com a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc
web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús de masdelgall.com (incloent
la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors
d’Estats Units.

Navegació

Al navegar per masdelgall.com es poden recollir dades no identificables, que poden
incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com
s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar
l’usuari. Entre les dades no identificatives estan també els relacionats als teus hàbits
de navegació a través de serveis de tercers. Aquesta web utilitza com a servei d’anàlisi
de tercers: a Google Analytics, Twitter Analytics, FaceBook Analytics, Instagram
Analytics, Linkedin Analytics, Pinterest Analytics. Utilitzem aquesta informació per
analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant
de el lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d’usuaris en el
seu conjunt.

Secret i seguretat de les dades

masdelgall.com es compromet a l’ús i tractament de les dades incloses personals dels
usuaris, respectant la seva confidencialitat ia utilitzar-los d’acord amb la finalitat del
mateix, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar i adaptar totes les
mesures per evitar la alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat (Com els
protocols Https que utilitzem), de conformitat amb el que estableix la normativa vigent
de protecció de dades. masdelgall.com no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la
xarxa Internet i per tant la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells
per part de tercers. Aquest web inclou un certificat SSL. Es tracta d’un protocol de
seguretat que fa que les teves dades viatgin de manera íntegra i segura, és a dir, la
transmissió de les dades entre un servidor i usuari web, i en retroalimentació, està
totalment xifrada o encriptada.

Exactitud i veracitat de les dades

Com a usuari, ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que facis
arribar a masdelgall.com exonerant a Mas del Gall de qualsevol responsabilitat al
respecte. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència
i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les
degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i
correcta en el formulari de contacte o subscripció.

Acceptació i consentiment

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de
caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de Mas
del Gall en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

Canvis en la política de privacitat

Mas del Gall es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats
legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests
supòsits, anunciarem en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a
la seva posada en pràctica.

Correus comercials

D’acord amb la LSSICE, masdelgall.com no realitza pràctiques de SPAM, pel que no
envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats
o autoritzats per l’usuari. En conseqüència, a cada un dels formularis que hi ha hagut a
la web, l’usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment per rebre el butlletí, amb
independència de la informació comercial puntualment sol·licitada. D’acord amb el que
disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç
electrònic, masdelgall.com es compromet a no enviar comunicacions de caràcter
comercial sense identificar-les degudament.

Consultes sobre la política de privacitat o els teus drets

Si tens alguna pregunta o comentari sobre aquesta política, o si tens algun dubte
sobre la forma en què s’ha pogut gestionar alguna informació personal que m’hagis
proporcionat, pots contactar-nos per correu postal o correu electrònic a: reservas@masdelgall.com